Αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη: «Έπεσαν» πυροβολισμοί σε πάρκο

Αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη: «Έπεσαν» πυροβολισμοί σε πάρκο

Στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, οδηγήθηκε ένας 30χρονος άνδρας που "έριξε" πυροβολισμούς στο πάρκο του Ξαρχάκου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μετά τους πυροβολισμούς, ο 30χρονος Έλληνας συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της ομάδας Ζ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο Newsbeast.gr, κατά τη σύλληψή του ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε απειλές από αλλοδαπούς και στη συνέχεια μετέβη στο σπίτι του στην Άνω Πόλη, πήρε το όπλο του και επέστρεψε στο σημείο και πυροβόλησε στον αέρα προκειμένου να τους εκφοβίσει.

Πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο τηλεφώνησαν στην Αστυνομία. Άμεσα έσπευσαν δικυκλιστές της ομάδας Ζ, οι οποίοι μετά από καταδίωξη συνέλαβαν τον δράστη επί της οδού Γ΄Σεπτεμβρίου, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

Ο 30χρονος εγκατάλειψε στο πάρκο Ξαρχάκου το όχημα του, στο οποίο βρίσκονταν μέσα σκυλιά ράτσας Ροτβάιλερ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE