Θα μας τρελάνει ο καιρός: Από τους 37 βαθμούς στην ενδεχόμενη καταιγίδα μεσοβδόμαδα! Διαβάστε τι προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία

Θα μας τρελάνει ο καιρός: Από τους 37 βαθμούς στην ενδεχόμενη καταιγίδα μεσοβδόμαδα! Διαβάστε τι προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία

Το θερμόμετρο στην πρωτεύουσα την Κυριακή 14/5 έδειξε 37 βαθμούς κελσίου και πολλοί ήταν οι Κύπριοι που βγήκαν στις παραλίες. Το καλοκαίρι μπήκε νωρίτερα ωστόσο έρχεται ένα πισωγύρισμα μεσοβδόμαδα. Μέχρι και καταιγίδα στο εσωτερικό ενδέχεται να δούμε. Διαβάστε αναλυτικά

Απόψε, ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηµατιστεί τοπικά χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 18 στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά. 

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηµατιστεί τοπικά χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Τετάρτη παροδικά αυξηµένες µέσες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ενώ την Πέµπτη δεν αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση κατά το το τριήµερο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE