Άφησε τον Κύπριo επιχειρηματία για τα μάτια ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού» η όμορφη τραγουδίστρια!

Άφησε τον Κύπριo επιχειρηματία για τα μάτια ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού» η όμορφη τραγουδίστρια!

Πριν από μερικές βδομάδες η είδηση της επανασύνδεσης τους έκανε το γύρο του διαδικτύου αφού το ζευγάρι είχε αποφασίσει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Φαίνεται όμως πως αυτό δεν κράτησε για πολύ.

Σχετικό άρθρο: Επανασύνδεση-έκπληξη για το όμορφο ζευγάρι που απασχόλησε την Κυπριακή Showbiz! 

Η όμορφη τραγουδίστρια με καταγωγή από Λίβανο και Γερμανία φαίνεται πως έχει ξεπεράσει για τα καλά τον Κύπριο επιχειρηματία Βασίλη Μιχαήλ και είναι ξανά ερωτευμένη.

Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά φαίνεται πως είναι γνωστός ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού! Ο λόγος για τον 23χρονο Λαουτάρο Ρινάλντι που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Image result for ΖΟΖΕΦΙΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real, παρ’ όλο που σύμφωνα με το περιβάλλον της τραγουδίστριας, οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα, εκείνη θέλει να διατηρήσει όσο μπορεί πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή τη σχέση καθώς δεν θέλει να ζήσει ξανά αυτό που έζησε με τους δύο προηγούμενους έρωτές της.

rinaldi

Image result for ΖΟΖΕΦΙΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ALPHAMEGA

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE