Εξιτήριο εντός της ημέρας παίρνει ο Σερντάρ Ντενκτάς

Εξιτήριο εντός της ημέρας παίρνει ο Σερντάρ Ντενκτάς

Εξιτήριο παίρνει την Κυριακή 14/5 από “δημόσιο” νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας ο Πρόεδρος του τ/κ Δημοκρατικού Κόμματος, Σερντάρ Ντενκτάς, ο οποίος, λόγω αδιαθεσίας, εισήχθη το Σάββατο 13/5 στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο αρχίατρος του νοσοκομείου, Μπουλέντ Ντιζνταρλί ανέφερε ότι ο κ. Ντενκτάς που είχε μεταφερθεί εκεί με υψηλή πίεση, έτυχε θεραπείας στην μονάδα στεφανιαίας φροντίδας και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε σε κανονικό δωμάτιο.

`Υστερα από διαβούλευση των καρδιολόγων, και υπό την προϋπόθεση ότι ο ασθενής θα ξεκουραστεί για μερικές ημέρες, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο αρχίατρος του νοσοκομείου, αποφασίστηκε ο Σερντάρ Ντενκτάς να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στην Αθήνα, όπου θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, ύστερα από επίσημη πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE