Εξιτήριο εντός της ημέρας παίρνει ο Σερντάρ Ντενκτάς

Εξιτήριο εντός της ημέρας παίρνει ο Σερντάρ Ντενκτάς

Εξιτήριο παίρνει την Κυριακή 14/5 από “δημόσιο” νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας ο Πρόεδρος του τ/κ Δημοκρατικού Κόμματος, Σερντάρ Ντενκτάς, ο οποίος, λόγω αδιαθεσίας, εισήχθη το Σάββατο 13/5 στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο αρχίατρος του νοσοκομείου, Μπουλέντ Ντιζνταρλί ανέφερε ότι ο κ. Ντενκτάς που είχε μεταφερθεί εκεί με υψηλή πίεση, έτυχε θεραπείας στην μονάδα στεφανιαίας φροντίδας και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε σε κανονικό δωμάτιο.

`Υστερα από διαβούλευση των καρδιολόγων, και υπό την προϋπόθεση ότι ο ασθενής θα ξεκουραστεί για μερικές ημέρες, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο αρχίατρος του νοσοκομείου, αποφασίστηκε ο Σερντάρ Ντενκτάς να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE