EUROVISION 2017: Τo απίστευτο γιουχάισμα στην Κύπρο κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας – VIDEO

EUROVISION 2017: Τo απίστευτο γιουχάισμα στην Κύπρο κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας – VIDEO

Για άλλη μια χρονιά ο μουσικός(;) διαγωνισμός της Eurovision άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στην Κύπρο αφού η 21η θέση που καταλάβαμε για άλλη μια χρονιά δεν μας αντιπροσωπεύει.

Ο Hovig και το Gravity κατά την ταπεινή μας άποψη άξιζε μια πολύ καλύτερη θέση κάτι το οποίο δεν έγινε και μας στεναχώρησε με πολλούς φίλους του διαγωνισμού να ζητούν για άλλη μια φορά την απόσυρσή της χώρας μας από το σόου.

Δυστυχώς η χώρα μας σε σύγκριση μάλιστα και με άλλες που ψηφίζουν καθαρά με γεωπολιτικές σκοπιμότητες δέχτηκε ακόμα ένα «χαστούκι» από το κοινό καθώς πήρε ίσως το μεγαλύτερο γιουχάισμα κατά τη διάρκειας της ψηφοφορίας.

Τόσο όταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μας έδωσε τους 12 πόντους όσο και όταν ο John Καραγιάννης χάριζε το δικό μας 12αρι στην Ελλάδα και την Demy. Το γιουχάισμα μάλιστα δεν άρεσε ούτε στους παρουσιαστές Τάσο Τρύφωνος και Χριστιάνα Αρτεμίου και σχολίασαν πως αυτό που γίνεται είναι άδικο για τη χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE