ΕUROVISION 2017- Αν είναι δυνατόν: Δείτε που κατατάσσουν την Κύπρο οι εταιρίες στοιχημάτων!

ΕUROVISION 2017- Αν είναι δυνατόν: Δείτε που κατατάσσουν την Κύπρο οι εταιρίες στοιχημάτων!

Κάθε χρόνο θεατές στο ίδιο έργο τελικό. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται απλά για ένα διαγωνισμό τραγουδιού που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σκοπιμότητες οι εταιρίες στοιχημάτων δημιουργούν στο κοινό λάθος εντυπώσεις με τις αποδόσεις που δίνουν στις συμμετοχές διαφόρων χωρών.

Μια από αυτές και η συμμετοχή της Κύπρου με τον Hoviq που κατάφερε με το «Gravity» να κερδίσει μια θέση για τον τελικό και να αποσπάσει πολύ καλές κριτικές τόσο από τους Eurofans, όσο και από τις δημοσιογραφικές αποστολές άλλων Ευρωπαϊκών κρατών.

Φαίνεται όπως πως στις εταιρίες στοιχημάτων έκριναν ότι το τραγούδι της Κύπρου δεν αξίζει κάτι καλύτερο από την 24η(!) θέση που το κατατάσσουν μεταξύ 26 συμμετοχών.

Πρόκειται πραγματικά για ένα θέατρο του παραλόγου και ευχόμαστε το βράδυ του Σαββάτου ο Hoviq και η ομάδα του να τους διαψεύσουν πανηγυρικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ(;) ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE