«Μέσα» ο 56χρονος που εξαπάτησε ηλικιωμένες – Έλεγε πως ήταν άρρωστη η κόρη του

«Μέσα» ο 56χρονος που εξαπάτησε ηλικιωμένες – Έλεγε πως ήταν άρρωστη η κόρη του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη το Σάββατο 13/05 56χρονος από τη Λεμεσό σχετικά με υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Το δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τριών ημερών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Υπαστυνόμο Μιχάλη Ιωάννου, ο 56χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις από ηλικιωμένες σε χωριά της επαρχίας Πάφου.

Συγκεκριμένα την 21η Απριλίου, όπως είπε ο κ.Ιωάννου, ο 56χρονος φέρεται να απέσπασε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ από  ηλικιωμένη στη Γιόλου και την 29η Απριλίου το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ από ηλικιωμένη στη Πόλη Χρυσοχούς. 

Ο 56χρονος ζητούσε χρήματα με πρόφαση πως η κόρη του είναι άρρωστη και χρειάζεται λεφτά για τους γιατρούς.

Ο κ. Ιωάννου συστήνει στο κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό για αποφυγή παρόμοιων περιστατικών .

Ο 56χρονος σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE