ΥΨΩΝΑΣ: Χρειάστηκε η Πυροσβεστική για να βγάλει από το όχημα την γυναίκα οδηγό

ΥΨΩΝΑΣ: Χρειάστηκε η Πυροσβεστική για να βγάλει από το όχημα την γυναίκα οδηγό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τo μεσημέρι της Παρασκευής 12/05 στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στις 16:35 το μεσημέρι της Παρασκευής 12/05 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Ύψωνα – Κολοσσίου στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με ομάδα διάσωσης και δύο οχήματα. Μια γυναίκα αποπαγιδεύθηκε με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων από όχημα μάρκας ΤΟΥΤΟΤΑ και αφού της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού.

Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν ακόμα δύο οχήματα ένα οχημα μάρκας HONDA CIVIC και ημιφορτηγό όχημα TOYOTA, στα οποία επίσης υπήρχαν επιβαίνοντες χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για οποιαδήποτε αποπαγίδευση

*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE