ΠΑΦΟΣ: 14χρονη παρασύρθηκε από όχημα – Στο Νοσοκομειακό με κατάγματα

ΠΑΦΟΣ: 14χρονη παρασύρθηκε από όχημα – Στο Νοσοκομειακό με κατάγματα

Δεκατετράχρονη από την Πάφο παρασύρθηκε την Παρασκευή (12/05) γύρω στις 18:00 από όχημα στη Λεωφόρο Ελλάδος στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα που οδηγούσε 33χρονος στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Ελλάδος, με κατεύθυνση τη Μεσόγη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και χτύπησε  την 14χρονη, η οποία προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο.

Η 14χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε ότι η νεαρή υπέστη κάταγμα αριστερού βραχίωνα, δεξιάς κνήμης και ποδοκνημικής.

Στον 33χρονο οδηγό έγινε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη μηδέν.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή το πρωί αγοράκι 20 μηνών τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκε από όχημα σε χώρο στάθμευσης τουριστικού συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αγοράκι βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του σε πισίνα ξενοδοχειακού συγκροτήματος όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, διέλαθε της προσοχής της μητέρας του και κτυπήθηκε από όχημα στο χώρο στάθμευσης του συγκροτήματος.

Το παιδάκι διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο αριστερό του πόδι.

Σύμφωνα με τον οδηγό του οχήματος, το παιδάκι, που είναι ρωσικής καταγωγής, τραυματίστηκε από τον μπροστινό αριστερό τροχό του αυτοκινήτου του.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του ατυχήματος, ενώ το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διερευνά υπόθεση εναντίον της μητέρας του μικρού για το αδίκημα της έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE