Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν. Λάρνακας με το νεογνό η γυναίκα που γέννησε εν πτήσει

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν. Λάρνακας με το νεογνό η γυναίκα που γέννησε εν πτήσει

Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας η γυναίκα που γέννησε εν πτήσει και... υποχρέωσε αεροσκάφος σε αναγκαστική προσγείωση στον διεθνή αερολιμένα.

Οι αρχές του αεροδρομίου της Λάρνακας ήταν ενημερωμένοι για το περιστατικό πριν από την προσγείωση του αεροπλάνου που απογειώθηκε από το Ντουμπάι και είχε ως προορισμό το Παρίσι και έτσι είχαν προβεί στα απαραίτητα μέτρα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που επιβεβαιώνονται κι από επίσημα χείλη, η γυναίκα ήταν στον έβδομο μήνα της κύησής της και έφερε στον κόσμο αγοράκι.

Πάντως, οι επιβάτες της εν λόγω πτήσης θα έχουν να θυμούνται για πολύ καιρό τα όσα συνέβησαν. Κι αυτό γιατί εκτός από την γέννα, βίωσαν και περιστατικό επιληψίας άλλου επιβάτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE