Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν. Λάρνακας με το νεογνό η γυναίκα που γέννησε εν πτήσει

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν. Λάρνακας με το νεογνό η γυναίκα που γέννησε εν πτήσει

Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας η γυναίκα που γέννησε εν πτήσει και... υποχρέωσε αεροσκάφος σε αναγκαστική προσγείωση στον διεθνή αερολιμένα.

Οι αρχές του αεροδρομίου της Λάρνακας ήταν ενημερωμένοι για το περιστατικό πριν από την προσγείωση του αεροπλάνου που απογειώθηκε από το Ντουμπάι και είχε ως προορισμό το Παρίσι και έτσι είχαν προβεί στα απαραίτητα μέτρα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που επιβεβαιώνονται κι από επίσημα χείλη, η γυναίκα ήταν στον έβδομο μήνα της κύησής της και έφερε στον κόσμο αγοράκι.

Πάντως, οι επιβάτες της εν λόγω πτήσης θα έχουν να θυμούνται για πολύ καιρό τα όσα συνέβησαν. Κι αυτό γιατί εκτός από την γέννα, βίωσαν και περιστατικό επιληψίας άλλου επιβάτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE