ΠΑΡΑ-THEMA

Αφιέρωμα Παγκόσμιας Ένωσης Ποδοσφαιριστών στον παικταρά που «υπερίπταται στην Κύπρο»! – VIDEO

Αφιέρωμα Παγκόσμιας Ένωσης Ποδοσφαιριστών στον παικταρά που «υπερίπταται στην Κύπρο»! – VIDEO

Η Παγκόσμια Ένωση Ποδοσφαιριστών (FIFPro) κάνει αφιέρωμα στον άσο του ΑΠΟΕΛ Πιέρο Σωτηρίου. Αφορμή, ασφαλώς, οι ετήσιες βραβεύσεις του Παγκύπριου Σύνδεσμου Ποδοσφαιριστών, στις οποίες έλαμψε ο 24χρονος στράικερ.

Ο τίτλος του ιδιαίτερα τιμητικού δημοσιεύματος για τον Κύπριο διεθνή αναφέρει: «Ο Σωτηρίου υπερίπταται στην Κύπρο».

Και συνεχίζει: «Ο Πιέρος Σωτηρίου πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στην Κύπρο μετά από μια αστρονομική σεζόν στην οποία πέτυχε πάνω από 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 24χρονος με το φονικό τελείωμα έβαλε τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας πολύ κοντά στον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήματος, που μπορεί να οριστικοποιηθεί αύριο.

Ο Σωτηρίου που έχει συμφωνήσει με την δανέζικη υπεδύναμη FC Κοπεγχάγη, πήρε το βραβείο του στην τελετή χθες τη νύχτα που είχε ως οικοδεσπότη την κυπριακή ένωση ποδοσφαιριστών (PASP)».

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της FIFPro παρουσιάζει στη συνέχεια video του Κύπριου άσου, αλλά και όλους όσοι τιμήθηκαν στις βραβεύσεις του ΠΑ.Σ.Π. που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (11/05/2017) στο Royal Hall.

ΜακΦαν

Δείτε το VIDEO:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top