Τι κάνει η μητέρα της Ευριπίδου στο στούντιο του «Όλα Για Σένα»; VIDEO

Τι κάνει η μητέρα της Ευριπίδου στο στούντιο του «Όλα Για Σένα»; VIDEO

Κάθεται δίπλα της στο τιμόνι της παρουσίασης και υπάρχει λόγος...

Το «Όλα Για Σένα» την Παρασκεύη, 12/5 είχε εορταστικό χαρακτήρα επί της ευκαιρίας της γιορτής της μητέρας που γιορτάζεται την ερχόμενη Κυριακή, 14/5.

Έτσι η Νίκη Ευριπίδου μαζί με τις μητέρες των υπόλοιπων συνεργατών της Κωνσταντίνας Ευριπίδου βρέθηκαν στο στούντιο της εκπομπής, δημιουργώντας ένα υπέροχο κλίμα στο στούντιο και εξωτερικεύοντας τα υπέροχα τους συναισθήματα. 

Η μητέρα της παρουσιάστριας, όπως εξήγησε η παρουσιάστρια ήρθε από την Λεμεσό για πολύ λίγο, μιας και η μικρή Αριάδνη έχει 40 πυρετό και το άγχος για την μικρή είναι πολύ μεγάλο. 

Δείτε πως άλλαξε το στούντιο με την προσελεύση των υπέροχων μαμάδων των συντελεστών του «Όλα Για Σένα»:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE