ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Aνάρτησε την.... δολοφονία του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης! - Καταζητείται από την Αστυνομία ο 35χρονος Ελληνοκύπριος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΦΟΣ: Aνάρτησε την.... δολοφονία του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης! -  Καταζητείται από την Αστυνομία ο 35χρονος Ελληνοκύπριος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Ξινή» βγήκε η φάρσα που σκαρφίστηκε 35χρονος νεαρός από την Πάφο. Με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης περί δολοφονίας του προκάλεσε αναστάτωση στις Αρχές και όχι μόνο!

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν πως σε βάρος του 35χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για δημοσίευση ψευδής δήλωσης σε μέσο μαζικής ενημέρωσης το οποίο προκάλεσε αναστάτωση στο κοινό.

Όπως μας αναφέρθηκε, μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (12/05) καταζητείτο από τις Αρχές καθώς αναζητήθηκε και δεν εντοπίστηκε.

Να σημειώσουμε πως το συμβάν έγινε το βράδυ της Πέμπτης 11/05 όταν σε ανάρτηση στην εν λόγω σελίδα, την οποία μάλιστα έσπευσαν να αναπαράγουν άλλες σελίδες και προσωπικοί λογαριασμοί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γινόταν λόγος για δήθεν δολοφονία νεαρού στην Πέγεια.  

Μάλιστα, η είδηση συνοδευόταν από τα στοιχεία, αλλά και φωτογραφία του «δολοφονηθέντος» 35χρονου με αποτέλεσμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου να σημάνει συναγερμός.

Η υπόθεση λύθηκε νωρίς καθώς η Αστυνομία μετέβη στην οικία του 35χρονου άντρα που αναφερόταν η δημοσίευση.

Μέλη της Αστυνομίας τον εντόπισαν και ο ίδιος τους ανέφερε ότι πρόκειται για φάρσα, χωρίς να τον συλλάβουν. Ωστόσο, όπως σημειώσαμε πιο πάνω, αργότερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή (12/05) εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και καταζητείται. 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top