ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραλίγο τραγωδία στο Κίτι– Αδέλφια δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρια, κάσες και μεταλλικά αντικείμενα

Παραλίγο τραγωδία στο Κίτι– Αδέλφια δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρια, κάσες και μεταλλικά αντικείμενα

Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα, δύο αδέλφια από την Αίγυπτο ενώ βρίσκονται στο σπίτι τους δέχθηκαν επίθεση από ομοεθνείς τους.

Όπως είχαμε αναφέρει και προηγούμενος, λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης 11/05 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, από δυο αδέλφια από την Αίγυπτο πως την ώρα που βρίσκονταν στην   οικία   τους   στην   οδό   Βυζαντίου   στο   Κίτι,   τους επισκέφθηκαν οι ομοενθεις τους ηλικίας 36 και 34 χρόνων.

Μάλιστα οπως ανέφεραν στην Αστυνομία, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αφού τους έβρισαν στη συνέχεια τους επιτέθηκαν με μαχαίρια, κάσες και μεταλλικά αντικείμενα   που   βρίσκονταν   στο   μέρος   τραυματίζοντας   τον   πρώτο   με μαχαίρι   μήκους   λεπίδας   30   περίπου   εκατοστών   και   τον   δεύτερο χτυπώντας τον με σίδερο στο κεφάλι.

Κατά   την   αναχώρηση   τους   οι  δύο  ύποπτοι   έριξαν   πέτρες   και προκάλεσαν ζημία στα παράθυρά της οικίας καθώς και στο αυτοκίνητο με ιδιοκτησίας του εργοδότη των παραπονουμένων, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο πλησίον της οικίας.

Οι  παραπονούμενοι   με   τη  βοήθεια   του   εργοδότη   τους  μετέβηκαν στο   Γ.Ν.   Λάρνακας   όπου   αφού   έτυχαν   των   πρώτων   βοηθειών διαπιστώθηκε ότι ο πρωτος  φέρει αιμάτωμα μαλακών μορίων ινιακά, θλαστικό τραύμα μήκους περίπου 5  cm  και βάθους 3  cm  και αρτηριακή αιμορραγία   ινιακά.  

Η  κατάσταση   της   υγείας   του   κρίνεται   σοβαρή   και αυτή   τη   στιγμή   βρίσκεται   διασωληνωμένος   στο   τμήμα   εντατικής παρακολούθησης του Γ. Ν. Λάρνακας.

Ο   δευτερος   κατά   την   εξέτασή   του   διαπιστώθηκε   ότι   έφερε  θλαστικά τραύματα σε διάφορες περιοχές του σώματος του και αφού τουέ γινε συρραφή με τέσσερεις ραφές στη συνέχεια απολύθηκε.

Οι δυο ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας να ζητούν από το δικαστή την προσωποκράτηση των υπόπτων για έξι ημέρες.

Να σημειώσουμε πως η σκηνή βρίσκεται ακόμη υπό φρούρηση ενώ τα ακριβή αίτια του συμβάν διερευνώνται.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top