Πανέμορφες παρουσίες στα βραβεία του ΠΑΣΠ! Χωρίς την Χριστιάνα ο Εφραίμ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανέμορφες παρουσίες στα βραβεία του ΠΑΣΠ! Χωρίς την Χριστιάνα ο Εφραίμ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έντονη η παρουσία των συντρόφων των ποδοσφαιριστών στα βραβεία του ΠΑΣΠ, αφού «τράβηξαν» δικαιωματικά τα βλέμματα στην λαμπερή βραδιά.

To βράδυ της Πέμπτης 11/5, πραγματοποιήθηκαν τα ετήσια βραβεία του ΠΑΣΠ, στο Royal Hall στην Λευκωσία.

Αν και η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους ποδοσφαιριστές που θα βραβεύονταν από τον  Παγκύπριο Σύνδεσμο ποδοσφαιριστών, τα βλέμματα στράφηκαν στις λαμπερές συντρόφους που συνόδευαν αυτούς, αφού η παρουσία τους ήταν εντυπωσιακή.

Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Μαρία Κορτζιά, Άντρεα Κυριάκου, Στελλα Χαραλαμπιδου, Μελισσα Νταρμπισαιαρ είναι μερικές από τις συζύγους που συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο εμφανής ήταν η απουσία της Χριστιάνας Αριστοτέλους από το πλευρό του Γιώργου Εφραίμ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασιλιάδες Πιέρος, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας στο Royal Hall! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την λαμπερή βραδιά

*Oι φωτογραφίες είναι από το Savvides Press

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE