Ο Πετρίδης ορκίστηκε ως Υπουργός Εξωτερικών αντί Εσωτερικών – Γέλια και από τον Πρόεδρο - VIDEO

Ο Πετρίδης ορκίστηκε ως Υπουργός Εξωτερικών αντί Εσωτερικών – Γέλια και από τον Πρόεδρο - VIDEO

Ολοκληρώθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Υπουργού Εσωτερικών Κωνσταντίνου Πετρίδη, του υφυπουργού παρά τω προεδρώ Βασίλη Πάλμα και του Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου Μιχάλη Σοφοκλέους.

Ωστόσο την παράσταση της τελετής έκλεψε το σαρδάμ του κ. Πετρίδη ο οποίος αντί να ορκιστεί ως υπουργός Εσωτερικών, ορκίστηκε ως υπουργός Εξωτερικών για να το διορθώσει στο επόμενο δευτερόλεπτο.

Παρόλα αυτά το μικρό λαθάκι του κ. Πετρίδη έγινε αιτία για να γελάσουν με την ψυχή τους όλοι οι παρευρισκόμενοι συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος μάλιστα το σχολίασε με χιούμορ.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE