ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Απεβίωσε 39χρονη μητέρα πέντε παιδιών - Γέννησε στο Μακάρειο

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Απεβίωσε 39χρονη μητέρα πέντε παιδιών - Γέννησε στο Μακάρειο

Μητέρα πέντε παιδιών απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης (11/05) στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, με την Αστυνομία να εξετάζει υπόθεση αφύσικου θανάτου.

Του Φάνη Μακρίδη

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα την Τετάρτη (10/5) από τους οικείους της σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της περιοχής ευρισκόμενη σε άσχημη κατάσταση. 

Τελικά μεταφέρθηκε στο δημόσιο νοσοκομείο της ελεύθερης Αμμοχώστου όπου και απεβίωσε στις 06:30 (11/05).

Πρόκειται για την 39χρονη Τζένη Χωματά από την Σωτήρα και κάτοικο Παραλιμνίου.

Την 1η Μαΐου είχε γεννήσει το πέμπτο της παιδί στο Μακάρειο Νοσοκομείο με καισαρική και λίγες ημέρες αργότερα παρουσίασε επιπλοκές η υγεία της.

Οι οικείοι της εξέφρασαν υπόνοιες για ιατρική αμέλεια και έτσι η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση αφύσικου θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

Όλοι εργαζόμαστε έτσι ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE