ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: «Βάλλετε που την τσέπη σας» - Επίθεση του Δικηγόρου του Πένταυκα σε Λοχία μάρτυρα κατηγορίας

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: «Βάλλετε που την τσέπη σας» - Επίθεση του Δικηγόρου του Πένταυκα σε Λοχία μάρτυρα κατηγορίας

Στην δικάσιμο της Τρίτης 9/5, κατέθεσε ο λοχίας του ΤΑΕ Αρχηγείου, Ανδρέας Λουκά, ο οποίος ήταν αυτός που την 1η Ιουλίου 2016, συνέλαβε τον Παναγιώτη Πένταυκα σχετικά με το τετραπλό φονικό.

Ο μάρτυρας, αναφέρθηκε στην ημέρα της σύλληψης του κατηγορούμενου, όπου όπως είπε, έγινε έρευνα έξω και γύρω από το νυχτερινό του κέντρο, με την ονομασία «Τόκα Τόκα», αλλά δεν βρέθηκε το αυτοκίνητο του κατηγορουμένου, μάρκας Σουζούκι Swift, για το οποίο ο ισοβίτης Χαράλαμπος Ανδρέου, υποστήριξε πως είναι με αυτό που ο Πένταυκας υπέδειξε στον ίδιο και στον Μάριο Χριστοδούλου «Μπένη», το δρομολόγιο διαφυγής των εκτελεστών, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης».

Στην ίδια μαρτυρία, αναφέρθηκε επίσης ότι, ο Πένταυκας ρωτήθηκε για το που είναι το εν λόγω αυτοκίνητο, αλλά δεν απάντησε.

Κατά την αντεξέταση του μάρτυρα, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο δικηγόρος του Πένταυκα, Νίκος Δημητρίου, υπέβαλε στον μάρτυρα να ότι δεν λέει την αλήθεια.

«Ήλθατε εδώ για να βάλετε από την τσέπη σας, για να μπλέξετε τον κατηγορούμενο. Ήταν μες στα μάθκια σας το αυτοκίνητο», είπε.

Όπως ανέφερε η υπεράσπιση, το όχημα του κατηγορουμένου, ήταν σταθμευμένο 10-15 μέτρα από το «Τόκα Τόκα» την συγκεκριμένη ημέρα.

Ο Δικηγόρος υπεράσπισης του Παναγιώτη Πένταυκα, προκάλεσε επίσης του ανακριτές της υπόθεσης, όπως, ακόμα και τώρα, ελέγξουν το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του κέντρου, για να διαπιστώσουν, που ήταν ο πελάτης του το επίδικο βράδυ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE