ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυστυχώς «έσβησε» ο Λευτέρης Κολοκοτρώνης – Καταπλακώθηκε από τον γεωργικό του ελκυστήρα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυστυχώς «έσβησε» ο Λευτέρης Κολοκοτρώνης – Καταπλακώθηκε από τον γεωργικό του ελκυστήρα

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο άτυχος γεωργός «έσβησε» το βράδυ της Τρίτης 9/5 στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 47χρονος καταπλακώθηκε από γεωργικό ελκυστήρα – «Εξαιρετικά κρίσιμη» η κατάσταση της υγείας του

Πρόκειται για τον 47χρονο ο οποίος ενώ ασχολείτο με γεωργικές εργασίες σε περιοχή στην Αγία Μαρίνα – Ξυλιάτου ανατράπηκε το τρακτερ στο οποίο επέβαινε και τον καταπλάκωσε.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας όπου έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.  Δυστυχώς όμως άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης 9/5 βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.

Η ιστοσελίδα μας προχωρεί στη δημοσιοποίηση του ονόματος του εκλιπόντα μετά από την βεβαίωση της Αστυνομίας ότι έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς του άτυχου 47χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.