ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο Γιάννης Σοφοκλέους – Μοιραία η τελευταία έξοδος με φίλους – Τι έδειξε η νεκροτομή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο Γιάννης Σοφοκλέους – Μοιραία η τελευταία έξοδος με φίλους – Τι έδειξε η νεκροτομή

Μοιραία έμελλε να είναι η έξοδος με φίλους το βράδυ της Δευτέρας (08/05) για 42χρονο Κύπριο από τον Ύψωνα. Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης 09/05 νεκρός από φιλικό του πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος είχε φιλοξενηθεί από φίλο του στο σπίτι του, καθώς κατά την βραδινή τους έξοδο με παρέα, ο άτυχος άντρας είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Κατά τη νενομισμένη νεκροτομή από παθολογοανατόμο που συνεργάζεται με τις Βρετανικές Βάσεις αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια καθώς ο 42χρονος δεν έφερε οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις ενώ ως αιτία θανάτου αναφέρεται έμφραγμα του μυοκαρδίου, συμπληρώνοντας πως ο άτυχος Γιάννης Σοφοκλέους έπασχε και προηγουμένως με καρδιακά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE