Το περιουσιακό συζήτησαν οι διαπραγματευτές

Το περιουσιακό συζήτησαν οι διαπραγματευτές

Το περιουσιακό συζήτησαν κατά τη συνάντησή τους την Τρίτη 9/5 οι διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί.

 Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, συζήτησαν κυρίως το περιουσιακό, δίδοντας έμφαση σε καίριες πτυχές που παραμένουν ανοικτές.
 
Δεν υπήρξε κατάληξη και η συζήτηση θα συνεχιστεί.
 
Οι διαπραγματευτές προετοίμασαν επίσης τη συνάντηση των ηγετών της προσεχούς Πέμπτης.
 
Εν τω μεταξύ, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη προς τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες θα αποσταλεί αργά το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE