ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ: Η ποινή του 27χρονου Λευκωσιάτη εμπρηστή

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ: Η ποινή του  27χρονου Λευκωσιάτη εμπρηστή

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 27χρονου για υπόθεση απόπειρας εμπρησμού τριών ρυμουλκών οχημάτων στην Πάφο, περιουσία ενός 35χρονου και ενός 28χρονου και οι δύο από την Πάφο.

Η σύλληψη του 27χρονου που είναι από χωριό της Λευκωσίας έγινε το βράδυ της Δευτέρας ενώ η απόπειρα καταστροφής των οχημάτων είχε σημειωθεί  τα μεσάνυχτα της 13ης Νοεμβρίου το 2016.

Ο δράστης είχε γίνει αντιληπτός όταν περιέλουσε τα ρυμουλκά οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε χώρο πλησίον της Τεχνικής Σχολής Πάφου  με εύφλεκτη ύλη και έθεσε σ΄ αυτά φωτιά η οποία ωστόσο κατασβέστηκε άμεσα. 

Ανακρινόμενος ο 27χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση και δεν συνεργάζεται με τις ανακριτικές αρχές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE