ΠΑΦΟΣ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Διευκρινίσεις Ν. Πενταρά για το BMW 100.000 ευρώ

ΠΑΦΟΣ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Διευκρινίσεις Ν. Πενταρά για το BMW 100.000 ευρώ

Για σκοπούς καλύτερης διερεύνησης παραπέμφθηκε στην Τροχαία Πάφου η υπόθεση καταγγελίας απόσπασης αυτοκινήτου πολυτελείας αξίας 100.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε ότι πρώην αστυνομικός του «έφαγε» BMW 100.000 ευρώ και παρέπεμψαν το θέμα στην Τροχαία

Αυτό τουλάχιστον μας ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου, Νίκος Πενταράς, σε νεότερες τοποθετήσεις που μας έκανε σε σχέση με την υπόθεση που έφερε στο φως της δημοσιότητας το ThemaOnline νωρίτερα εντός της ημέρας (08/05).

«Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης που καταγγέλθηκε έπρεπε να γίνουν ενέργειες προκειμένου να διευκρινιστούν και να εξεταστούν κάποια σημεία σε σχέση με την κυριότητα του οχήματος και τα ανάλογα έγγραφα. Γι΄ αυτό και το θέμα παραπέμφθηκε στην Τροχαία Πάφου» , μας ανέφερε σχετικά ο κ. Πενταράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE