ΠΑΦΟΣ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Διευκρινίσεις Ν. Πενταρά για το BMW 100.000 ευρώ

ΠΑΦΟΣ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Διευκρινίσεις Ν. Πενταρά για το BMW 100.000 ευρώ

Για σκοπούς καλύτερης διερεύνησης παραπέμφθηκε στην Τροχαία Πάφου η υπόθεση καταγγελίας απόσπασης αυτοκινήτου πολυτελείας αξίας 100.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε ότι πρώην αστυνομικός του «έφαγε» BMW 100.000 ευρώ και παρέπεμψαν το θέμα στην Τροχαία

Αυτό τουλάχιστον μας ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου, Νίκος Πενταράς, σε νεότερες τοποθετήσεις που μας έκανε σε σχέση με την υπόθεση που έφερε στο φως της δημοσιότητας το ThemaOnline νωρίτερα εντός της ημέρας (08/05).

«Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης που καταγγέλθηκε έπρεπε να γίνουν ενέργειες προκειμένου να διευκρινιστούν και να εξεταστούν κάποια σημεία σε σχέση με την κυριότητα του οχήματος και τα ανάλογα έγγραφα. Γι΄ αυτό και το θέμα παραπέμφθηκε στην Τροχαία Πάφου» , μας ανέφερε σχετικά ο κ. Πενταράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE