Αναμένονται αλλαγές στη θερμοκρασία τις επόμενες μέρες – Τι να περιμένουμε;

Αναμένονται αλλαγές στη θερμοκρασία τις επόμενες μέρες – Τι να περιμένουμε;

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Δευτέρας 8/5,  θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί,  ασθενείς, 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15  βαθμούς στο εσωτερικό,  στα βόρεια παράλια όπως και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 16  στα υπόλοιπα παράλια.
 
Αύριο Τρίτη 9/5, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις,  ενώ στην ατμόσφαιρα αναμένεται να παρατηρείται και σκόνη.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 28  στα δυτικά παράλια,  γύρω στους 27  στα βόρεια παράλια και γύρω 26  στα υπόλοιπα παράλια όπως και στα ψηλότερα ορεινά.
 
Tο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ενώ αραιή σκόνη θα συνεχίσει να παρατηρείται στην ατμόσφαιρα.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί,  ασθενείς, 3 μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
Την Τετάρτη 10/5, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Στην ατμόσφαιρα αρχικά θα παρατηρείται αραιή σκόνη.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
 
Την Πέμπτη 11/5 και την Παρασκευή 12/5, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με την θερμοκρασία να σημειώνει πτώση την Πέμπτη, και να παραμένει στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE