ΠΑΡΑ-THEMA

Και μέσα σ' όλα αυτά... «αιώνιο»! - Τρέμουν οι Ομονοιάτες: «Φοητσιάρικο το έργο»

Και μέσα σ' όλα αυτά... «αιώνιο»! - Τρέμουν οι Ομονοιάτες: «Φοητσιάρικο το έργο»

Τα τελευταία χρόνια οι Ομονοιάτες, έζησαν πάμπολλες απογοητεύσεις, "κατάπιαν" άλλες τόσες πίκρες, αλλά σαν το φετινό «έκτρωμα» δεν είδαν ποτέ ξανά...

Η ατάκα που επικρατεί σε όλες τις «ομονοιάτικες» συζητήσεις δεν είναι άλλη από το «κάθε πέρσι και καλύτερα», αφού βάση εικόνας αλλά και στατιστικών, αυτό ισχύει στον απόλυτο βαθμό. 

Και ανάμεσα σε όλα αυτά, που αναγκάζουν και τον τελευταίο «ομονοιάτη» να σκύψει το κεφάλι, με το «έτσι θέλω» μερικών... έρχεται το «αιώνιο» ντέρμπι, ένας αγώνας όπου αν (;) κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ, στήνει φιέστα πρωταθλητή στην πλάτη της Ομόνοιας, η οποία μάλιστα θα είναι και γηπεδούχος στο συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Μετά και τις τελευταίες αποκαρδιωτικές εμφανίσεις, μετά και από τα τελευταία ντροπιαστικά για τον σύλλογο αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα, ο κόσμος της Ομόνοιας τρέμει στην ιδέα για το τι θα συμβεί στο "αιώνιο", ενώ πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως είναι καλύτερα να «κατεβεί» η ομάδα με τα U21.   

Εδώ οι ίδιοι παίκτες έχασαν από μια αδιάφορη και μισή Ανόρθωση, πως να ορθώσουν ανάστημα σε ένα ΑΠΟΕΛ που θα πάει για να κατακτήσει τον τίτλο;

Υπάρχουν εν ζωή, άνθρωποι που έζησαν την ένδοξη ιστορία της ομάδας, χρονιές γεμάτες τίτλους και επιτυχίες, όπου η Ομόνοια χαρακτηριζόταν η «βασίλισσα» της Κύπρου και σήμερα, βλέπουν την κατρακύλα της να μην έχει τελειωμό.
 
Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι όμως, πιο νεαροί, που όλα τα πιο πάνω τα έχουν ακούσει από αφηγήσεις ή τα έχουν διαβάσει σε εφημερίδες της εποχής, αφού πλέον η "βασίλισσα" της χώρας πάει να καταντήσει ο περίγελος όλων. 

Τι να πει λοιπόν κανείς σ’ αυτούς τους αγνούς ομονοιάτες που περιμένουν τουλάχιστον από κάποιους να τιμήσουν και να σεβαστούν την «βαριά» αυτή φανέλα…

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια των οπαδών της Ομόνοιας:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



ΠτΔ: Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό

ΠτΔ: Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό

Κρίσιμη για το Κυπριακό χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης την ερχόμενη εβδομάδα με την επιστροφή στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Χολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top