Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
«Εδω η τρελλοπαρεα μας:))γιατι οι φίλοι ειναι η οικογενεια που επιλέγουμε..σας ειμαι ευγνωμων!!ενα ομορφο και ηρεμο βραδυ σε ολους μας:)» έγραψε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο instagram από το hens party της.
Η βραδιά ξεκίνησε με φαγητό στην Μαρίνα της Λεμεσού, όπου τα κορίτσια δείπνησαν. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν η παρουσιάστρια φορά στο κεφάλι ένα στεφάνι με λουλούδια και όλες οι κοπέλες, συμπεριλαμβανομένου και της κουμπάρας, Φιλιώς Τριλλίδου, φορούν στα χέρια τους ένα βραχιόλι με πανομοιότυπα λουλούδια, στους ίδιους χρωματισμούς του στεφανιού της παρουσιάστριας.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδά ο Λουκάς Γιώρκας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις