Τι φορούσαν όλες οι φίλες της Αριστοτέλους στο hens party της; ΦΩΤΟ

Τι φορούσαν όλες οι φίλες της Αριστοτέλους στο hens party της; ΦΩΤΟ

Το Σάββατο η παρουσιάστρια διασκέδασε με τις φίλες της και μας έκαναν εντύπωση οι λεπτομέρειες της βραδιάς...

«Εδω η τρελλοπαρεα μας:))γιατι οι φίλοι ειναι η οικογενεια που επιλέγουμε..σας ειμαι ευγνωμων!!ενα ομορφο και ηρεμο βραδυ σε ολους μας:)» έγραψε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο instagram από το hens party της. 

Η βραδιά ξεκίνησε με φαγητό στην Μαρίνα της Λεμεσού, όπου τα κορίτσια δείπνησαν. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν η παρουσιάστρια φορά στο κεφάλι ένα στεφάνι με λουλούδια και όλες οι κοπέλες, συμπεριλαμβανομένου και της κουμπάρας, Φιλιώς Τριλλίδου, φορούν στα χέρια τους ένα βραχιόλι με πανομοιότυπα λουλούδια, στους ίδιους χρωματισμούς του στεφανιού της παρουσιάστριας.

 Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδά ο Λουκάς Γιώρκας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE