Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Ο δικηγόρος του Παναγιώτη Πένταυκα, ένας εκ των κατηγορούμενων για την υπόθεση, υπέβαλε στον βασικό μάρτυρα κατηγορίας Πάμπο Ανδρέου ότι οι ανακριτές του ΤΑΕ τον έπεισαν να εμπλέξει τον πελάτη του.
Η δικηγόρος της Δημοκρατίας Έλλη Παπαγαπίου παρενέβη και ρώτησε τον Νίκο Δημητρίου, δικηγόρου του Πένταυκα, σε ποιούς αναφέρεται.
Ο Δημητρίου απάντησε ότι πρόκειται για τους ανακριτές που θα τεθούν εντός της ημέρας σε διαθεσιμότητα. Εδώ να σημειωθεί ότι ο «Πολίτης» στην έκδοση της Δευτέρας (08/05) κάνει λόγο για αποφάσεις του Αρχηγού της Αστυνομίας προκειμένου να θέσει σε διαθεσιμότητα μέλη της αστυνομικής δύναμης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




