ΕΛΛΑΔΑ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί – Νεογέννητο μωρό βρέθηκε μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο στη Ρόδο

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί – Νεογέννητο μωρό βρέθηκε μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο στη Ρόδο

Τουρίστρια βρήκε νεογέννητο μωρό μέσα σε κούτα όταν άκουσε το κλάμα του.

Νεογέννητο αγοράκι μόλις μίας ημέρας, βρέθηκε από διερχόμενους τουρίστες το πρωί της Κυριακής 7/5 στην περιοχή Πεύκα στη Ρόδο.

Το μωρό, βρέθηκε μέσα σε χαρτόκουτα τυλιγμένο με σεντόνια, ανάμεσα σε ένα κάδο απορριμμάτων και έναν τηλεφωνικό θάλαμο.

Αναστατωμένοι, οι τουρίστες που βρήκαν το μικρό παιδί κάλεσαν τις Αρχές και σύντομα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και μέλη της Αστυνομίας.

Ένας γιατρός που έτυχε να βρίσκεται στην περιοχή του έδωσε τις πρώτες βοήθειες και έκοψε τον ομφάλιο λώρο που είχε ακόμα πάνω του το παιδί.

Το ασθενοφόρο, μετέφερε το νεογέννητο μωράκι στο Νοσοκομείο του νησιού, όπου νοσηλεύεται.

Το μικρό αγόρι χαίρει άκρας υγείας.

Μέσα στην κούτα που βρέθηκε το παιδί υπήρχε και ένα σημείωμα, της μητέρας που το εγκατέλειψε, όπου καλούσε όποιον το βρει να το βοηθήσει.

Η μητέρα φέρεται να το γέννησε μόνη της σε κάποιον χώρο και στη συνέχεια το παράτησε εκεί, ενώ έρευνα γίνεται από τους αστυνομικούς για να εντοπιστεί το σημείο που έγινε η γέννα και ποια ήταν η μάνα που εγκατέλειψε το παιδί της.

Σύμφωνα με τον Ελλαδικό Τύπο, για το περιστατικό είναι από την πρώτη στιγμή ενήμερη και η Εισαγγελία Ρόδου, που θα αποφασίσει την τύχη του νεογέννητου αγοριού από εδώ και πέρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top