Ισχυρή έκρηξη στη Λεμεσό – Ανατίναξαν και πάλι κομμωτήριο – Ζημιές και σε οχήματα

Ισχυρή έκρηξη στη Λεμεσό – Ανατίναξαν και πάλι κομμωτήριο – Ζημιές και σε οχήματα

Έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (7/5), σε κομμωτήριο που βρίσκεται στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού που περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος και εύφλεκτη ύλη, ο οποίος τοποθετήθηκε έξω από το υποστατικό.

Από την έκρηξη, το υποστατικό, ιδιοκτησία 50χρονου, καταστράφηκε ολοσχερώς στο εσωτερικό του, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και στις γυάλινες προθήκες, καθώς επίσης και σε δύο οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από το υποστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το κομμωτήριο ανήκει σε άντρα από τον Λίβανο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE