ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΕΠΑΚ: Σύλληψη και του δεύτερου Λεμεσιανού – Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΕΠΑΚ: Σύλληψη και του δεύτερου Λεμεσιανού – Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν

Σε δυο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία το Σάββατο (6/5) αναφορικά με τα επεισόδια που έγιναν στο ΤΕΠΑΚ την Παρασκευή (5/5).

Συγκεκριμένα πρόκειται για δυο πρόσωπα κάτοικους Λεμεσού. Ο ένας 57 ετών και δικηγόρος στο επάγγελμα και ο δεύτερος 52 ετών.

Τα αδικήματα που διερευνά η Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση είναι συνομωσία, οχλαγωγία και επίθεση που εντάσσονται στον περί καταπολέμησης ορισμένων μορφών εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας νόμο του ποινικού δικαίου.

Οι δυο συλληφθέντες θα ανακριθούν και την Κυριακή 7/5  θα οδηγηθούν στο δικαστήριο για να εκδοθεί διάταγμα προσωποκράτησης τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΕΠΑΚ: Καταζητείται 52χρονος από την Αστυνομία – Χειροπέδες σε 57χρονο δικηγόρο

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΕΠΑΚ: Σύλληψη 57χρονου δικηγόρου – Ποιοι φέρονται να είναι πίσω από τους τραμπουκισμούς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επίθεση από κουκουλοφόρους με ρόπαλα και πέτρες δέχθηκαν ακαδημαϊκοί του ΤΕΠΑΚ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πήρε νέα παράταση η συζήτηση στη Βουλή για το Κυπριακό - Στις 27 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Αννίτα Δημητρίου

Πήρε νέα παράταση η συζήτηση στη Βουλή για το Κυπριακό - Στις 27 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Αννίτα Δημητρίου

Στις 27 Φεβρουαρίου αναμένεται να συζητηθεί τελικά το Κυπριακό στη βουλή, το οποίο έχει εγγράψει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Παύλος Μυλωνάς κάτω από το κεφάλαιο Δ.

BEST OF TOTHEMAONLINE