ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΕΠΑΚ: Σύλληψη 57χρονου δικηγόρου – Ποιοι φέρονται να είναι πίσω από τους τραμπουκισμούς

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΕΠΑΚ: Σύλληψη 57χρονου δικηγόρου – Ποιοι φέρονται να είναι πίσω από τους τραμπουκισμούς

Στη σύλληψη ενός 57χρονου δικηγόρου προχώρησε η Αστυνομία αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ΤΕΠΑΚ την Παρασκευή (5/5) από ομάδα κουκουλοφόρων.

Υπενθυμίζουμε ότι τα επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (5/5) όταν ομάδα 15-20 κουκουλοφόρων υπό την απειλή ροπάλων και ρίχνοντας πέτρες προσπάθησαν να εκφοβίσουν ακαδημαϊκούς και πολίτες.

Στο ΤΕΠΑΚ ήταν προγραμματισμένη συζήτηση με θέμα: «Η Αριστερά μπροστά στην επανένωση και μπροστά στη διχοτόμηση».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» του Σαββάτου (6/5), στο  χώρο όπου έγιναν τα επεισόδια βρέθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια του Εθνικιστικού Απελευθερωτικού Κινήματος, το οποίο είχε αναλάβει μάλιστα την ευθύνη εξύβρισης του γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού έξω από την Βουλή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παράταξη αναλαμβάνει την ευθύνη για την φραστική επίθεση στον Κυπριανού – «Η Αστυνομία μας περικύκλωσε για να προστατεύσει τους βουλευτές» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE