Δεν μας τα λέει καλά ο καιρός! - Με βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκυρίακο

Δεν μας τα λέει καλά ο καιρός! -  Με βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκυρίακο

Δεν λέει να καλοκαιριάσει ο Μάιος.

Το Σάββατο 6/5, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. 

Νωρίς το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και περιοχές του εσωτερικού στα ανατολικά. 

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το βράδυ του Σάββατου θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. 

Κατά τις αυγινές ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση κυρίως σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού. 

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή 7/5 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
 
Την Δευτέρα 8/5 και την Τρίτη 9/5 θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, όπως και αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE