ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό
Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η CIA και η υπηρεσία Πληροφοριών της Νότιας Κορέας έχουν καταστρώσει «ένα κακοήθες σχέδιο για να πλήξουν την ανώτατη ηγεσία της ΛΔ Κορέας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του βορειοκορεάτικου υπουργείου Εθνικής Ασφάλειας.
Σύμφωνα με αυτή, οι δύο υπηρεσίες Πληροφοριών δωροδόκησαν έναν Βορειοκορεάτη με το όνομα Κιμ για να τον στρέψουν εναντίον του Κιμ Γιονγκ-Ουν.
«Του είπαν ότι η δολοφονία με τη χρήση βιοχημικών ουσιών, περιλαμβανομένων ραδιενεργών ουσιών και μιας δηλητηριώδους νανοουσίας είναι η καλύτερη μέθοδος, διότι δεν απαιτεί να πλησιάσει τον στόχο και τα θανατηφόρα αποτελέσματά της θα είναι εμφανή σε έξι με 12 μήνες», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
«Μετά του έδωσαν 20.000 δολάρια σε δύο περιπτώσεις και ένα δορυφορικό τηλέφωνο».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




