Στην τελευταία του κατοικία ο Γιαννάκης Ιλαρίωνος – Η παράκληση της οικογένειας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία ο Γιαννάκης Ιλαρίωνος – Η παράκληση της οικογένειας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν φίλοι και συγγενείς στον 48χρονο Γιαννάκη Ιλαρίωνος, την Παρασκευή 5/5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρός Κύπριος άντρας σε χωράφι – Τι έδειξε η νεκροψία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θυμίζουμε ότι, ο 48χρονος Γιαννάκης Ιλαρίωνος, βρέθηκε νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Άη Γιάννη της επαρχίας Πάφου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η νενομισμένη νεκροψία υπέδειξε ως αίτιο θανάτου, το οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου.

Η κηδεία του Γιαννάκη Ιλαρίωνος, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5/5 στις 15:00, από τον Ιερό ναό Αγίου Ανδρονίκου στα Μαντριά Πάφου.

Ο 48χρονος άντρας, αφήνει πίσω του, τη σύζυγο , τα παιδιά και την εγγονή του.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για την οικογένεια. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE