ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ενδελεχώς θα μελετηθεί το πόρισμα των Ανεξάρτητων Ποινικών Ανακριτών για τη διαφθορά στο σώμα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ενδελεχώς θα μελετηθεί το πόρισμα των Ανεξάρτητων Ποινικών Ανακριτών για τη διαφθορά στο σώμα

Ενδελεχώς θα μελετηθεί και θα αποφασιστούν οι περαιτέρω ενδεικνυόμενες ενέργειες αναφορικά με το πόρισμα των Ανεξάρτητων Ποινικών Ανακριτών για τη διαφθορά στην Αστυνομία αναφέρει ανακοίνωση της Δύναμης.

Προσθέτει ότι “το πόρισμα των Ανεξάρτητων Ποινικών Ανακριτών έχει διαβιβασθεί με συνοδευτική επιστολή από τον Γενικό Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, το μεσημέρι της Πέμπτης 4/5 στον Αρχηγό Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου και στον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνά Νικολάου.

Στην ανακοίνωση, υπενθυμίζεται, ότι η διερεύνηση ανατέθηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα στους Ανεξάρτητους Ποινικούς Ανακριτές, κατόπιν εισήγησης του Αρχηγού Αστυνομίας, με επιστολή του ημερομηνίας 2/8/2016, μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειας για πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής εντός του Αστυνομικού Σώματος.

Ανάλογη επιστολή στάλθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης στις 8/8/2016, καταλήγει η Αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE