VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

Συγκεκριμένα, μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στις 25 Απριλίου (ημέρα του συμβάντος), στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει δύο οδηγούς να έχουν κάνει τον δρόμο… δικό τους!
Στην φωτογραφία λοιπόν, βλέπουμε ένα όχημα τύπου «διπλοκάμπινο» και ένα άλλο τύπου σαλούν, τα οποία έχουν σταθμεύσει με τέτοιο τρόπο που δυσκολεύουν όσους οδηγούς χρησιμοποίησαν τον συγκεκριμένο δρόμο εκείνη τη στιγμή.
Το διπλοκάμπινο, στην μέση του δρόμου ενώ στο σημείο υπάρχει και διπλή κίτρινη γραμμή (απαγορευτικό), ενώ το άλλο όχημα σταματημένο, μισό πάνω στο πεζοδρόμιο και το υπόλοιπο να εξέχει στον δρόμο.
Από την φωτογραφία καταλαβαίνετε ότι τα δύο οχήματα δυσκόλεψαν την ομαλή κίνηση των υπολοίπων…

*Η φωτογραφία εξωφύλλου είναι αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




