ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Εφιαλτικές στιγμές για υπάλληλο περιπτέρου – Προέταξαν σίδερο οι ληστές και την έδεσαν – Η περιγραφή ενός από τους δράστες

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Εφιαλτικές στιγμές για υπάλληλο περιπτέρου – Προέταξαν σίδερο οι ληστές και την έδεσαν – Η περιγραφή ενός από τους δράστες

Οι δράστες φαίνεται να ήξεραν καλά πότε να "κτυπήσουν"...

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Πέμπτης 4/5, γύρω στις 3:30, 3 με 4 άγνωστα πρόσωπα, εισήλθαν εντός περιπτέρου που βρίσκεται στην περιοχή του Πρωταρά και προτάσσοντας σίδερο μήκους 30-40 εκατοστών, ακινητοποίησαν την υπάλληλο, βάζοντας την να σκύψει στο πάτωμα και περνώντας  της τα χέρια από πίσω.

Από το ταμείο του περιπτέρου κλάπηκαν περίπου 3 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.

Οι δράστες φαίνεται να είχαν μελετημένο το σχέδιο, αφού την στιγμή που εισήλθαν του περιπτέρου, η υπάλληλος βρισκόταν σε πισινή αποθήκη, έτσι δεν ήταν σε θέση μάλιστα να δώσει περιγραφή τους, εκτός του ενός, ο οποίος περιγράφεται, λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψος 1,75 – 1,85, με γαλάζια μάτια, ενώ φορούσε ένα μαύρο φούτερ, μαύρη φόρμα από κάτω και σάλι στο πρόσωπο.

Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται από την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE