Συγκινεί με ανάρτησή του ο Δημήτρης Μάμας: «Αυτό που βιώνει η σύζυγος του Σωκράτη το ζω στο πετσί μου και εγώ εδώ και ένα χρόνο….»

Συγκινεί με ανάρτησή του ο Δημήτρης Μάμας: «Αυτό που βιώνει η σύζυγος του Σωκράτη το ζω στο πετσί μου και εγώ εδώ και ένα χρόνο….»

Πρόκειται για ένα άνθρωπο που δεν μασά ποτέ τα λόγια του. Ένας συνάδελφος καταξιωμένος και αναγνωρισμένος για τη δουλειά του, που μπορεί τα τελευταία χρόνια να αποσύρθηκε από τη δημοσιογραφία, παραμένει όμως ένας ενεργός πολίτης με την «πένα» του για άλλη μια φορά να συγκινεί. Τέλος συζήτησης

Η αφορμή για να ξεσπάσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο Δημήτρης Μάμας, ήταν ο τρόπος που ορισμένοι προσεγγίζουν την παραίτηση του Υπουργού Σωκράτη Χάσικου.

Συγκεκριμένα, ο εκλεκτός συνάδελφος. στέλνει το δικό του μήνυμα προς όλους αυτούς που επικρίνουν την παραίτηση του τέως Υπουργού με μία λέξη: «Σκασμός». αποκαλύπτωντας Ότι  «αυτό που βιώνει η σύζυγος του Σωκράτη το ζω στο πετσί μου και εγώ εδώ και ένα χρόνο….»

Χαρακτηριστικά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Η συζυγος του Σωκράτη του Χάσικου αγωνιζεται για τη ζωή της εδω και 9 μήνες που διαγνώστηκε με καρκινο. Ο υπουργος παραιτηθηκε σημερα για να ειναι διπλα της. Τι πιο φυσικο και ανθρώπινο; Κάποια ανθρωποειδή που η ευαισθησια και η ανθρωπιά ειναι γι' αυτους ιδιοτητες άγνωστες, εσπευσαν να βγάλουν χολή κατά του τεως υπουργου. Επειδή αυτο που βιώνει η συζυγος του Σωκράτη το ζω στο πετσι μου και εγώ εδώ και ενα χρονο και ξερω τι σημαινει, ενα εχω να τους πώ: Σκασμος!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε πύρινο κλοιό η Μέση Ανατολή – Διπλωματικός μαραθώνιος στη Λευκωσία

LIVE: Σε πύρινο κλοιό η Μέση Ανατολή – Διπλωματικός μαραθώνιος στη Λευκωσία

​Με τον πόλεμο να μαίνεται για έκτη μέρα και τις ΗΠΑ με το Ισραήλ να σφυροκοπούν αδιάκοπα στόχους σε Ιράν και Λίβανο, η Τεχεράνη απαντά με κτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, οδηγώντας την περιοχή σε ολική ανάφλεξη. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας συντονίζει κινήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του στη Λευκωσία, εστιάζοντας στην προστασία των πολιτών και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη διαχείριση της κρίσης, στέλνοντας παράλληλα από την Κύπρο επιτακτικό μήνυμα για άμεση διπλωματική επίλυση. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE