3.000 προσλήψεις στο Facebook!

3.000 προσλήψεις στο Facebook!

Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης σήμερα έχει περίπου 2 δισεκατομμύρια χρήστες.

Το Facebook θα προσλάβει 3.000 εργαζόμενους που θα αναλάβουν να παρακολουθούν και να φιλτράρουν αναρτήσεις με βίαιο περιεχόμενο, μετά τη μετάδοση πολλών δολοφονιών ή αυτοκτονιών μέσω των σελίδων του, ανακοίνωσε την Τετάρτη 3/5 ο ιδρυτής του, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

«Για να οικοδομήσουμε μια ασφαλή κοινότητα, θα πρέπει να αντιδρούμε γρήγορα είτε αυτό σημαίνει να παράσχουμε βοήθεια σε κάποιον που την χρειάζεται είτε να κατεβάζουμε μια ανάρτηση» έγραψε ο Ζούκερμπεργκ στην προσωπική σελίδα του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.