Ομόφωνα υποστηρίζει Νικόλα Παπαδόπουλο η Αλληλεγγύη στις Προεδρικές Εκλογές

Ομόφωνα υποστηρίζει Νικόλα Παπαδόπουλο η Αλληλεγγύη στις Προεδρικές Εκλογές

Μετά την ΕΔΕΚ και η «Αλληλεγγύη» αποφάσισε τη στήριξη του Νικόλα Παπαδόπουλου στις Προεδρικές Εκλογές. Αναμένεται και η επικύρωση από την πολιτική επιτροπή.

Ομόφωνα σε συνεδρία του το βράδυ της Τρίτης 2/5 το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Κινήματος  Αλληλεγγύη αποφάσισε όπως εισηγηθεί στην Πολιτική Επιτροπή και το Κεντρικό Συμβούλιο του Κινήματος την υποστήριξη της υποψηφιότητας Νικόλα Παπαδόπουλου στις Προεδρικές Εκλογές.
 
Τόσο η Πολιτική Επιτροπή όσο και το Κεντρικό Συμβούλιο του Κινήματος θα συνεδριάσουν με αποκλειστικό αντικείμενο τις Προεδρικές Εκλογές την ερχόμενη Πέμπτη το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE