ΚΟΣΜΟΣ

Μουγγό 6χρονο κορίτσι μίλησε για πρώτη φορά σε ένα γαϊδουράκι! Άφησε άφωνους τους γονείς της

Μουγγό 6χρονο κορίτσι μίλησε για πρώτη φορά σε ένα γαϊδουράκι! Άφησε άφωνους τους γονείς της

Ενα εξάχρονο κορίτσι που δεν είχε μιλήσει ποτέ από τη γέννησή του είπε τις πρώτες του λέξεις σε ένα… γαϊδουράκι. «Σ’ αγαπώ» είπε η μικρή Amber Austwick απευθυνόμενη στο γαϊδουράκι με το όνομα Shocks, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους γονείς της.

Η οικογένεια από το Μπέρμιγχαμ επισκέφτηκε ένα καταφύγιο για γαϊδουράκια κοντά στο σπίτι της, προκειμένου η μικρή να παίξει με τα ζώα ως μέρος της θεραπείας της. Η Amber ανέπτυξε ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Shocks, που είχε διασωθεί έπειτα από κακοποίηση. Οπότε η 39χρονη μητέρα πήγαινε την κόρη της στο καταφύγιο όσο πιο συχνά μπορούσε.

Έπειτα από εβδομάδες επισκέψεων, η μικρή είπε τις πρώτες της λέξεις. «Ήταν μια τόσο συναισθηματική στιγμή. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι η κόρη μου είχε βρει επιτέλους τη φωνή της», δήλωσε η μητέρα της.

don1

«Μόλις γνώρισε τον Shocks, ήταν σαν να την έβγαλε από το καβούκι της, έχει περισσότερη εμπιστοσύνη σε εκείνον και σε φίλους στο σχολείο, στους οποίους λατρεύει να μιλάει για το γαϊδουράκι και το καταφύγιο».

don2

Όπως ανέφερε ακόμη η μητέρα, ορισμένοι φίλοι που συνάντησαν στο νοσοκομείο, των οποίων τα παιδιά είχαν γεννηθεί πρόωρα με επιπλοκές, τους πρότειναν το καταφύγιο. Η Amber και η δίδυμη αδερφή της Hope γεννήθηκαν με 20 λεπτά διαφορά τον Ιούνιο του 2010 και μεταφέρθηκαν αμέσως στην εντατική με προβλήματα στην αναπνοή τους. Και οι δύο είχαν αιμορραγία στους πνεύμονές τους και αντιμετώπιζαν διαφορετικές επιπλοκές.

Pictured, mother Tracy, father Julian and Amber with her twin Hope and Shocks. The Austwicks count the furry four-legged friend as the fifth member of their family

Η Hope κατάφερε να ανταπεξέλθει και να γίνει καλύτερα, ενώ η Amber χρειάστηκε να υποβληθεί σε τραχειοτομή. Η επέμβαση της έσωσε τη ζωή αλλά προκάλεσε προβλήματα στις φωνητικές της χορδές.

Image result for Amber Austwick

O Shocks, πάλι, βρέθηκε με ένα σκοινί στο λαιμό του, άσχημα κακοποιημένος σε μια ιρλανδική φάρμα.

Amber Austwick, six, has formed a bond with Shocks, a rescue donkey, who was found close to death on a farm in Ireland seven years ago

Από NewsBeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top