ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ: Το έθιμο με μαχαίρι εξελίχθηκε σε ατύχημα – Στο νοσοκομείο 13χρονη

ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ: Το έθιμο με μαχαίρι εξελίχθηκε σε ατύχημα – Στο νοσοκομείο 13χρονη

Ένα έθιμο της εφηβείας έμελλε να την στείλει στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο λόγος για 13χρονη μαθήτρια του Γυμνασίου Παλλουριώτισσας, η οποία τραυματίστηκε στο χέρι το πρωί της Τρίτης (02/05) και κατέληξε στο δημόσιο νοσηλευτήριο.

Ο λόγος του τραυματισμού της έχει να κάνει με ένα έθιμο των μαθητών. Η 13χρονη μαζί με 12χρονη χάραζαν με μαχαίρι η μια στην άλλη αρχικά ονομάτων.

Σε κάποια στιγμή το μαχαίρι ξέφυγε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η πρώτη και να χρειαστεί η μεταφορά της στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνει συρραφή του τραύματός της.

Την καταγγελία έκανε ο πατέρας της παθούσας στην Αστυνομία.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE