Ελλάδα: Εντοπίστηκε νεκρός άντρας σε εγκαταλελειμμένη οικία

Ελλάδα: Εντοπίστηκε νεκρός άντρας σε εγκαταλελειμμένη οικία

Το πτώμα ανακάλυψε η Πυροσβεστική, που έφτασε στο σημείο γιατί εκδηλώθηκε φωτιά

Ένας νεκρός άνδρας περίπου 40 ετών εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε εγκαταλελειμμένη οικία στην οδό Ζαχαρία Παπαντωνίου στον Άγιο Ελευθέριο Αττικής.

Η φωτιά δεν ήταν μεγάλης έκτασης όμως σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο νεκρός έφερε εγκαύματα σε όλο το σώμα του.

Τα δύο οχήματα της υπηρεσίας έφτασαν στο σημείο λίγο μετά τα μεσάνυχτα και εντόπισαν το πτώμα του άντρα, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια θανάτου του. 

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE