Ελλάδα: Εντοπίστηκε νεκρός άντρας σε εγκαταλελειμμένη οικία

Ελλάδα: Εντοπίστηκε νεκρός άντρας σε εγκαταλελειμμένη οικία

Το πτώμα ανακάλυψε η Πυροσβεστική, που έφτασε στο σημείο γιατί εκδηλώθηκε φωτιά

Ένας νεκρός άνδρας περίπου 40 ετών εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε εγκαταλελειμμένη οικία στην οδό Ζαχαρία Παπαντωνίου στον Άγιο Ελευθέριο Αττικής.

Η φωτιά δεν ήταν μεγάλης έκτασης όμως σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο νεκρός έφερε εγκαύματα σε όλο το σώμα του.

Τα δύο οχήματα της υπηρεσίας έφτασαν στο σημείο λίγο μετά τα μεσάνυχτα και εντόπισαν το πτώμα του άντρα, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια θανάτου του. 

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE