ΛΕΜΕΣΟΣ: Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα γονιού για τις πληγές του μωρού του από κουνούπια – Τεράστιο το πρόβλημα στην περιοχή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα γονιού για τις πληγές του μωρού του από κουνούπια – Τεράστιο το πρόβλημα στην περιοχή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ξέσπασε κατά των αρμοδίων γονιός ο οποίος βλέπει το παιδί του να υποφέρει από τις πληγές που προκαλούνται στο σώμα του από κουνούπια που υπάρχουν στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, μέσω γνωστής σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε φωτογραφίες από τις πληγές που υπάρχουν στο σώμα του ανήλικου παιδιού του ξεσπώντας λεκτικά εναντίον των αρμοδίων, αφού δεν λαμβάνουν μέτρα.

Η οικογένεια κατοικεί στην περιοχή Ασώματος στην Λεμεσό όπου το πρόβλημα με τα μολυσμένα κουνούπια είναι τεράστιο εδώ και χρόνια.

Πραγματικά, όταν πλησιάζει το καλοκαίρι και το αρχίζει να υπάρχει στην ατμόσφαιρα το «φαινόμενο» των κουνουπιών, αν δεν ψεκαστούν οι περιοχές, τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία των πολιτών, πόσο μάλλον για τα παιδιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE