Επιβάτες έσπασαν χέρια και πλευρά από αναταράξεις σε πτήση της Aeroflot

Επιβάτες έσπασαν χέρια και πλευρά από αναταράξεις σε πτήση της Aeroflot

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες πτήσης της Aeroflot από τη Μόσχα με προορισμό την Μπανγκόνγκ, καθώς αντιμετώπισαν ισχυρές αναταράξεις σε ύψος 30.000 ποδών, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να τραυματιστούν σοβαρά.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, μία ώρα πριν φτάσει στον προορισμό του, το αεροπλάνο έπεσε σε κενά αέρος, με αποτέλεσμα οι αναταράξεις να είναι αρκετά έντονες.

Οι επιβάτες ήταν απροετοίμαστοι για κάτι τέτοιο και ακόμα και όσοι κάθονταν και δεν φορούσαν ζώνη εκτοξεύθηκαν από τα καθίσματά τους.

Σύμφωνα με την πρεσβεία της Ρωσίας στην Ταϋλάνδη 19 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά, χέρια, πόδια, ενώ δύο από αυτούς υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση.

Μωρά επίσης βρέθηκαν στο διάδρομο, αρκετοί εξαιτίας των χτυπημάτων έχασαν τις αισθήσεις τους, ενώ οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν μάταια να τους ηρεμήσουν. 

*φώτο αρχείου

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE