Τραγωδία στο Πήλιο: Έπεσαν με το αυτοκίνητο στον γκρεμό – Ένας νεκρός

Τραγωδία στο Πήλιο: Έπεσαν με το αυτοκίνητο στον γκρεμό – Ένας νεκρός

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 10.45 το πρωί της Πρωτομαγιάς, οπότε οι αρχές ενημερώθηκαν για πτώση οχήματος σε γκρεμό λίγο έξω από το χωριό της Πορταριάς.

Άμεσα στο σημείο κατέφθασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πλήρωμα της Τροχαίας, επιχειρώντας αρχικά τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών.

Δυστυχώς για τον άντρα που επέβαινε στο αυτοκίνητο, ηλικίας 65 ετών, ήταν πολύ αργά καθώς ανασύρθηκε νεκρός. Μια 60χρονη γυναίκα απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Δύναμη της Πυροσβεστικής παρέμεινε στο σημείο ώστε να ανασύρει το Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενώ Αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας διενεργούν προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.

Πηγή: e-volos

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE