Τραγωδία στο Πήλιο: Έπεσαν με το αυτοκίνητο στον γκρεμό – Ένας νεκρός

Τραγωδία στο Πήλιο: Έπεσαν με το αυτοκίνητο στον γκρεμό – Ένας νεκρός

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 10.45 το πρωί της Πρωτομαγιάς, οπότε οι αρχές ενημερώθηκαν για πτώση οχήματος σε γκρεμό λίγο έξω από το χωριό της Πορταριάς.

Άμεσα στο σημείο κατέφθασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πλήρωμα της Τροχαίας, επιχειρώντας αρχικά τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών.

Δυστυχώς για τον άντρα που επέβαινε στο αυτοκίνητο, ηλικίας 65 ετών, ήταν πολύ αργά καθώς ανασύρθηκε νεκρός. Μια 60χρονη γυναίκα απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Δύναμη της Πυροσβεστικής παρέμεινε στο σημείο ώστε να ανασύρει το Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενώ Αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας διενεργούν προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.

Πηγή: e-volos

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE