Τραγωδία στο Πήλιο: Έπεσαν με το αυτοκίνητο στον γκρεμό – Ένας νεκρός

Τραγωδία στο Πήλιο: Έπεσαν με το αυτοκίνητο στον γκρεμό – Ένας νεκρός

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 10.45 το πρωί της Πρωτομαγιάς, οπότε οι αρχές ενημερώθηκαν για πτώση οχήματος σε γκρεμό λίγο έξω από το χωριό της Πορταριάς.

Άμεσα στο σημείο κατέφθασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πλήρωμα της Τροχαίας, επιχειρώντας αρχικά τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών.

Δυστυχώς για τον άντρα που επέβαινε στο αυτοκίνητο, ηλικίας 65 ετών, ήταν πολύ αργά καθώς ανασύρθηκε νεκρός. Μια 60χρονη γυναίκα απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Δύναμη της Πυροσβεστικής παρέμεινε στο σημείο ώστε να ανασύρει το Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενώ Αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας διενεργούν προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.

Πηγή: e-volos

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.