ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυσάρεστα τα νέα για τον 68χρονο γεωργό – Έχασε το δεξί του πόδι και ίσα που γλίτωσε το άλλο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυσάρεστα τα νέα για τον 68χρονο γεωργό – Έχασε το δεξί του πόδι και ίσα που γλίτωσε το άλλο

Δεν κατάφεραν να διασώσουν το ένα από τα δυο άκρα του 68χρονου γεωργού ο οποίος τραυματίστηκε το από το τρακτέρ του το μεσημέρι της Κυριακής 30/04 στην Πάφο.

Νεότερες πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας, αναφέρουν πως ακρωτηριάστηκε το δεξί πόδι του 68χρονου ενώ στο αριστερό τοποθετήθηκαν σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, σιδερένια βοηθήματα.

Ο 68χρονος νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. 

Θυμίζουμε πως ο γεωργός κάτω από άγνωστες συνθήκες τραυματίστηκε και στα δυο του άκρα από τον γεωργικό του ελκυστήρα την ώρα που βρισκόταν στο χωράφι στο χωριό Νατά της Επαρχίας Πάφου.

Η Αστυνομία διενεργεί εξεταστείς για το συμβάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Πάφο – Γεωργός καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του – Εσπευσμένα στο Γ.Ν Λευκωσίας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE