Συνελήφθη 41χρονος Κύπριος μοναχός! Απίστευτό αυτό που έκρυβε στις αποσκευές του

Συνελήφθη 41χρονος Κύπριος μοναχός! Απίστευτό αυτό που έκρυβε στις αποσκευές του

«Τρέλανε» τον συναγερμό του αεροδρομίου Μακεδονία όταν θέλησε να περάσει 232 μαχαίρια και μία σιδερογροθιά μέσα στη βαλίτσα του 41χρονος ρασοφόρος καθώς επέστρεφε στο νησί μας!

Πρόκειται, σύμφωνα με δημοσίευματα στην Ελλάδα, για έναν 41χρονο Κύπριο μοναχό ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του αερολιμένα Θεσσαλονίκης.

Ο άνδρας συνελήφθη κατά την διάρκεια του ελέγχου αποσκευών στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 29/4

Όπως υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ο συμπατριώτης μας, τα μαχαίρια, τους σουγιάδες και τη σιδερογροθιά, τα μετέφερε στην Κύπρο ως δώρα για τους φίλους του!

Ο εισαγγελέας του όρισε δικάσιμο και τον άφησε ελεύθερο. Ο 41χρονος μοναχός επέστρεψε στην Κύπρο χωρίς το επικίνδυνο φορτίο του!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE