Βοσκός βρήκε σχηματισμένα έμβρυα σε γυάλες στο Βρυσάκι Ημαθίας!

Βοσκός βρήκε σχηματισμένα έμβρυα σε γυάλες στο Βρυσάκι Ημαθίας!

O βοσκός κάλεσε αμέσως την αστυνομία η οποία και παρέλαβε τα μακάβρια ευρήματα

Αντιμέτωπος με ένα ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ένας βοσκός που έβοσκε τα πρόβατά του κοντά στα κοιμητήριο του Βρυσακίου Ημαθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου emvolos.gr, ο βοσκός εντόπισε δύο γυάλινες μπουκάλες οι οποίες περιείχαν μέσα σε υγρό  από ένα σχηματισμένο και διατηρημένο ανθρώπινο έμβρυο! Έντρομος ο βοσκός κάλεσε αμέσως την αστυνομία η οποία και παρέλαβε τα μακάβρια ευρήματα.

Σύμφωνα με την πρώτη ιατρική εξέταση, τα έμβρυα φαίνεται όταν ήταν στην 18η με 20ή εβδομάδα όταν διεκόπη η κύηση. Η υπόθεση ερευνάται από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, που επικεντρώνονται στα ανακυκλώσιμα υλικά μέσα στα οποία βρέθηκαν τα έμβρυα, ενώ περιμένουν και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας, η οποία αναμένεται να γίνει στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE