ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ : Ψάρευαν πελάτες οι δυο κοπέλες – Επέμεναν...αλλά έκαναν το λάθος

ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ : Ψάρευαν πελάτες οι δυο κοπέλες – Επέμεναν...αλλά έκαναν το λάθος

Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο γυναικών, προχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής 28/04 μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίμονης αναζήτησης πελατών για ανήθικους σκοπούς.

Οι δύο συλλήψεις διενεργήθηκαν στο πλαίσιο επιχείρησης, που έστησε ο ΟΠΕ σε συγκεκριμένο δρόμο στη Λευκωσία, ο οποίος είχε τεθεί υπό παρακολούθηση.

Γύρω στις 10μ.μ., εντοπίστηκαν δύο γυναίκες να επιδίδονται φορτικά και επίμονα σε άγρα πελατών με σκοπό την πορνεία και στη συνέχεια να επιβιβάζονται σε δύο αυτοκίνητα.

Τα δύο οχήματα ανακόπηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE